’t Flinterke is er niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders. De overleglijnen zijn kort en we horen graag uw mening. Hebt u vragen over de mogelijkheden of wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon. Wij staan u graag te woord. U bent welkom voor een informatief gesprek en een vrijblijvend bezoek aan onze kinderopvang.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur. Op de woensdagen zijn we per september 2023 niet meer beschikbaar voor opvang. We bieden een compleet dagprogramma aan, van ontbijt tot en met avondeten.

Tarieven

Ons uurtarief bedraagt € 10,25 (tarief 2024), inclusief luiers, eten en drinken. Met uitzondering van de flexibele contracten. Hierbij is het tarief €11,25 voor alle uren die worden afgenomen. Er geldt een afname van minimaal 8 uur per week en minimaal 46 weken per jaar. Voor de VSO(voorschoolse opvang) wordt het tarief €9,12 met een minimale afname van 1,5 uur per ochtend voor alle schooldagen. Er zijn 15 verschillende dagdelen mogelijk met een eventuele uitbreiding van 2 uur, of een combinatie met een ander dagdeel. Bij de Belastingdienst kunt u een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang aanvragen. Vraag de tegemoetkoming aan.

Inschrijven en ouderlogin

Inschrijven voor de kinderopvang kan vanaf het moment dat de (vermoedelijke) geboortedatum bekend is. Om uw kind bij ’t Flinterke aan te melden kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier.

Kinderopvang ’t Flinterke maakt gebruik van een ouderlogin.Ouders kunnen hun gegevens zelf beheren. Ook kunnen tussentijdse wijzigingen of aanvragen via de ouderlogin worden door gegeven.

Verder handig om te weten

"De medewerkers bij 't Flinterke zijn openhartig, betrouwbaar en vakkundig."