Kinderopvang ’t Flinterke biedt professionele, betrouwbare dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar. Warmte, respect en vertrouwen staan centraal in onze werkwijze. Met actuele thema’s zorgen we ervoor dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Als ouder hebt u de zekerheid dat uw kind bij ons niets tekort komt, zo kunt u zich met een gerust hart concentreren op het werk of andere activiteiten.

Ontstaan

’t Flinterke is een initiatief van Toos Vervuurt. Haar huis in het centrum van Sevenum is al bijna 20 jaar een vertrouwde plek voor vele kinderen. In 1998 startte ze als gastouder en ondertussen is ‘t Flinterke uitgegroeid tot een officieel kinderdagverblijf met een team van enthousiaste, ervaren, gediplomeerde medewerkers. 

Soorten opvang

Ieder kind is bij ons van harte welkom. Kinderopvang ’t Flinterke heeft sinds 2018 twee stamgroepen. De baby/dreumes groep biedt ruimte voor maximaal 8 kinderen en de dreumes/peutergroep voor maximaal 16 kinderen. U kunt kiezen voor vaste of flexibele opvang (minimaal 8 uur per week). En broertjes en/of zusjes die al naar de basisschool gaan, kunnen bij ons terecht voor voorschoolse en vakantieopvang. We hebben ruime ervaring met kinderen met een beperking, voor hen bedenken we een programma op maat.

"De kinderen krijgen bij 't Flinterke veel ruimte on zelf te ontdekken."