We brengen u graag regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws van en over kinderopvang ’t Flinterke. Denk daarbij aan activiteiten en uitstapjes, belangrijke mededelingen en vacatures.

Vacatures Pedagogisch medewerker bij Kinderopvang ’t Flinterke

Momenteel is er een vacature als invalkracht. Voor het opvangen van verlof, vakanties en ziekte. Het volgen van een bijscholings-cursus behoort tot de mogelijkheden Ben je flexibel, hou je van buiten zijn en ben je leergierig? Stuur dan je c,v, en motivatie naar info@tflinterke-sevenum.nl

Kinderopvangtoeslag aanvragen: binnen 3 maanden!

Sinds 1 januari 2014 gelden er nieuwe regels voor de kinderopvangtoeslag. Willen ouders toeslag ontvangen, moeten zij die binnen 3 maanden aanvragen ná de maand dat de kinderopvang van start is gegaan. Wie langer wacht, loopt geld mis.

Plusactiviteiten

Elke dag zijn er voor alle peuters, dreumesen en baby’s extra activiteiten in kleine of grotere groepjes of individueel. Zowel binnen als in onze buitenruimtes. Wilt u meer weten over de thema gerichte activiteiten? Bel gerust en/of kom een keer een kijkje nemen tijdens de activiteiten. Wilt u meer weten over ‘peuterplus’? Vraag dan naar onze peuterplus-brochure.

Thema’s

Regelmatig zetten we gezamenlijk een nieuw thema op. Samen met de kinderen en de ouders geven we hier vorm aan. Na het thema activiteiten/klussen in en om huis en het thema supermarkt, zijn we weer beland in de Sinterklaas en Kerst sfeer. Daarna pakken we weer een nieuw thema op.

De speelgoed vrije week

Af en toe hebben we een speelgoed vrije week! Het vast speelgoed wordt allemaal weggezet. De kinderen kunnen dan de hele week met wc-rolletjes, dozen, flesjes, deksels, houtblokken, takken ,dennenappels en doeken gespeeld. Zowel binnen als buiten. Wij hopen zo de kinderen weer uit te dagen tot nieuwe andere uitdagingen en het ontdekken van hun eigen creativiteit. Wij hebben er zin in.

"Voor interessante nieuwtjes kijk ik regelmatig op de website van 't Flinterke"