We brengen u graag regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws van en over kinderopvang ’t Flinterke. Denk daarbij aan activiteiten en uitstapjes, belangrijke mededelingen en vacatures.

Vacatures Pedagogisch medewerker bij Kinderopvang ’t Flinterke

Momenteel is er een vacature voor 16 tot 20 uur. Meer uren mogelijk als je bereid bent om vakanties en ziekte op te vangen. Ben je flexibel, hou je van buiten zijn en ben je leergierig? Stuur dan je c,v, en motivatie naar info@tflinterke-sevenum.nl

Kinderopvangtoeslag aanvragen: binnen 3 maanden!

Sinds 1 januari 2014 gelden er nieuwe regels voor de kinderopvangtoeslag. Willen ouders toeslag ontvangen, moeten zij die binnen 3 maanden aanvragen ná de maand dat de kinderopvang van start is gegaan. Wie langer wacht, loopt geld mis.

Plusactiviteiten

Elke dag zijn er voor alle peuters, dreumesen en baby’s extra activiteiten in kleine of grotere groepjes of individueel. Zowel binnen als in onze buitenruimtes. Wilt u meer weten over de thema gerichte activiteiten? Bel gerust en/of kom een keer een kijkje nemen tijdens de activiteiten. Wilt u meer weten over ‘peuterplus’? Vraag dan naar onze peuterplus-brochure.

Thema Kunst

Het thema kunst was beslist een schot in de roos. We zijn regelmatig een kunstroute gelopen op zoek naar Kunst in Sevenum en hebben ook veel kunstwerken bekeken en gevoeld. Een ervan voelde koud aan, dus werd deze door de kinderen als koude kunst omgedoopt. De kinderen hebben met verschillende materialen, verschillende kunstwerken gemaakt. Veel waardeloos materiaal, door de kinderen meegebracht, is daarbij gebruikt. Deze gemaakte kunstwerken werden in onze 2 musea uitgestald. Daar zijn ze natuurlijk ook op bezoek geweest, na een kaartje te hebben gekocht bij de kassa.

De speelgoed vrije week

Binnenkort is het weer zo ver. Eind januari starten we de speelgoed vrije week! De kinderen kunnen de hele week met wc-rolletjes, dozen, flesjes, deksels, houtblokken, takken ,dennenappels en doeken gespeeld. Zowel binnen als buiten. Wij hopen zo de kinderen weer uit te dagen tot nieuwe andere uitdagingen en het ontdekken van hun eigen creativiteit. Wij hebben er zin in.

"Voor interessante nieuwtjes kijk ik regelmatig op de website van 't Flinterke"