We brengen u graag regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws van en over kinderopvang ’t Flinterke. Denk daarbij aan activiteiten en uitstapjes, belangrijke mededelingen en vacatures.

Vacatures Pedagogisch medewerker bij Kinderopvang ’t Flinterke 16 – 20 uur

Kinderopvang ’t Flinterke is op zoek naar een enthousiaste medewerker om ons team gedurende minimaal een half jaar te versterken. En wel voor 16-20 uur of op full-time basis.

Kinderopvang ’t Flinterke werkt met het kindvolgsysteem “Kijk”. Tevens zijn we gestart met het VVE programma ‘Startblokken”.

Het is mogelijk om tijdens de vervanging een cursus te volgen. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek waar je een fijne werkervaring op kunt doen? Mail dan je motivatie en CV naar info@tflinterke-sevenum.nl

Kinderopvangtoeslag aanvragen: binnen 3 maanden!

Sinds 1 januari 2014 gelden er nieuwe regels voor de kinderopvangtoeslag. Willen ouders toeslag ontvangen, moeten zij die binnen 3 maanden aanvragen ná de maand dat de kinderopvang van start is gegaan. Wie langer wacht, loopt geld mis.

Plusactiviteiten

Elke dag zijn er voor alle peuters, dreumesen en baby’s extra activiteiten in kleine of grotere groepjes of individueel. Zowel binnen als in onze buitenruimtes. Wilt u meer weten over de thema gerichte activiteiten? Bel gerust en/of kom een keer een kijkje nemen tijdens de activiteiten. Wilt u meer weten over ‘peuterplus’? Vraag dan naar onze peuterplus-brochure.

Thema Elmer de olifant

De speelgoed vrije week

Wat was het een bijzondere week! De kinderen hebben de hele week met wc-rolletjes, dozen, flesjes, deksels, houtblokken en doeken gespeeld. En telkens weer werden er andere spelletjes mee gedaan of er iets anders van gemaakt. Je kon aan alles merken dat de fantasie van de kinderen meer werd aangesproken als anders. Slechts een enkeling mistte af en toe de auto of een spelletje uit de kast. Een aantal materialen gebruiken we nog steeds. Zowel binnen als buiten. Al met al een succes en voor herhaling vatbaar.

"Onze kinderen hebben mooie herinneringen aan de tijd bij 't Flinterke."